Krevety s omáčkou z bílého vína

4

hodnoceno: 8
Příprava: 90 minut
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • olivový olej
    • 3
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 500
      ml bílé víno
    • 20
      ks krevety předvařené

Postup přípravy receptu

  • Krevety oloupeme a vyndáme z hřbetu střívko. V hrnci svaříme bílé víno až na pětinu původního množství. Na pánev dáme na rozpálený olivový olej česnek nakrájený na tenké plátky společně s rozmarýnem. Po chvilce přidáme krevety, které krátce a zprudka opečeme z obou stran. Přilijeme víno a podáváme, jakmile se víno zredukuje asi na polovinu.
  • Podáváme s čerstvým pečivem.
Zařazení: Maso Dary moře

Podobné recepty

Doporučujeme

<