
3.67
Smícháme všechny suroviny dohromady, do výsledné marinády naložíme na 24 hodin kuřecí křídla. Poté je obalíme v hladké… více o Křidýlka od číňana
Křidýlka potřeme sójovou omáčkou a mírně je osolíme a opepříme. Smažíme je na rozpáleném oleji asi 15 minut. Na jiné… více o Kuřecí křidýlka po čínsku
Do první mísy dáme: sůl, papriku, česnek, chilli, gril. koření, kari, tymián. Do druhé mísy dáme: mouku a špetičku soli… více o Fastfoodová křidýlka
Máloco vás v horkém počasí osvěží tak jako miska dobré zmrzliny. A ideálně domácí. Ta se dá… Celý článek
Tradiční pokrm pocházející ze severu Itálie u nás už takřka zdomácněl. Těší se velké oblibě ve… Celý článek
Taky rádi chodíte v horkých dnech na ledovou kávu do kavárny? Nemusíte. Naučíme vás, jak si ji… Celý článek
Drobenkové koláče patří hned po bábovkách mezi nejoblíbenější klasiku. Nejsou totiž moc pracné… Celý článek
Vše promícháme v lité těsto. Pekáč vymastíme tukem a vysypeme moukou nebo strouhankou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě… více o Ořechová buchta bez vážení
Roštěnky mírně naklepeme a okraje nařízneme, aby se při dušení nekroutily. Roštěnky potřeme sardelovou pastou, lehce… více o Švédská roštěnka
Z ingrediencí vypracujeme těsto, 2/3 z něj vyválíme a uložíme na vymaštěný plech. Potřeme náplní, kterou připravíme… více o Tvarohový mřížkový koláč
Z bílků ušlehat sníh, přidat oba cukry, nad parou šlehat do zhoustnutí. Přidat ořechy. Na vymazaném plechu tvořit… více o Laskonky
Na sádle osmažíme dorůžova jemně nakrájenou cibuli, přidáme tenké plátky brambor rozkrájené na půlměsíčky a mletou… více o Hajducká polévka
Do mouky uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přelijeme trochou mléka a smícháme s droždím. Necháme asi 10 minut… více o Skořicoví šneci s polevou
Smíchat,nalít,přelít,upéct. Důležité je mít doma všechny suroviny, pak už jde všechno samo. V jedné míse si nejlépe… více o Dvoubarevná tvarohová buchta
Dýni nakrájíme na oblélníkové plátky, osolíme a smažíme na másle s tymiánem (nejlépe čerstvým, posekaným bez tvrdých… více o Dýně na tymiánu
Připravíme si kvásek z droždí, mléka a cukru. Smícháme s moukou, vejcem, olejem a solí. Těsto necháme vykynout. Po… více o Rozpeky
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Po té vkládáme na máslem vymazaného pekáčku. Každou vrstvu zvlášť… více o Zapečené (gratinované) brambory se smetanou
Kuřecí plátky si osolíme a opepříme z obou stran. V misce smícháme sojovou omáčku s grilovacím kořením a každý plátek z… více o Kuřecí s broskví a sýrem
Předehřejeme si troubu: elektrickou - 200-250 °C, plynovou - stupeň 3-4. Vejce a horkou vodu šleháme el. ručním… více o Piškotová roláda s marmeládou