Troubu předehřát na 220 C. Cibuli a česnek na tenké plátky, maso umýt a lehce osolit.
Do poékáčku naskládat maso vedle sebe (pekáček by měl být malinký). Zasypat cibulí a česnekem, přikryjeme slaninou a zalijeme pivem (max do úrovně slaniny, nad ne!!).
Zakrýt alobalem, utěsnit. V troubě péct 75 minut. Na posledních 10 min můžeme odstranit alobal. Příloha chléb.
Cibuli oloupene a nakrájíme na proužky a poklademe do pekáčku. Křidélka omyjeme, osolíme a opepříme a klademe na cibuli…
více o Kuřecí křidélka na pivě
Tresku osolíme, opepříme, zakapeme citronem (případně posypeme kořením na ryby) a dáme do máslem vymazaného pekáče (já…
více o Treska s rýží a zeleninou
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
1den: 1 kg omytého rybízu přelijeme 1 litrem horké vody, přidá se lžička kyseliny citrónové, lehce promíchat a nechá se…
více o Rybízová šťáva za studena