Troubu předehřát na 220 C. Cibuli a česnek na tenké plátky, maso umýt a lehce osolit.
Do poékáčku naskládat maso vedle sebe (pekáček by měl být malinký). Zasypat cibulí a česnekem, přikryjeme slaninou a zalijeme pivem (max do úrovně slaniny, nad ne!!).
Zakrýt alobalem, utěsnit. V troubě péct 75 minut. Na posledních 10 min můžeme odstranit alobal. Příloha chléb.
Cibuli oloupene a nakrájíme na proužky a poklademe do pekáčku. Křidélka omyjeme, osolíme a opepříme a klademe na cibuli…
více o Kuřecí křidélka na pivě
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky a opražíme na pánvi na trošce oleje. Přilejeme smetanu, můžeme přidat i ananas a…
více o Nejlepší kari omáčka s kuřecím
Na trošce oleje krátce orestujeme česnek, přidáme hlívu nakrájenou na kousky a po chvíli nakrájenou brokolici. Podle…
více o Kuskus s hlívou a brokolicí
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření…
více o Utopenci v pivním nálevu
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole