Marináda na 2–3 krkovice: 1 cibule, 1 stroužek česneku, 3 lžíce hořčice, 1 dl piva (desítka, dvanáctka je moc hořká), petržel, sůl, pepř. Vše rozmixujeme a ve směsi marinujeme maso minimálně 12 hodin.
Poté maso zprudka orestujeme a až na pánvi osolíme. Následně dáme maso péct na 200 stupňů 20 minut na gril + horkovzdušnou troubu.
Na pánvi orestujeme předvařené jarní brambory, cuketu, červenou papriku, červenou cibuli (vše na větší kusy) a 2 stroužky česneku. Osolíme, opepříme a pozvolna restujeme 10 minut. Ke konci přidáme rozmarýn a petržel.
Česneková majonéza: 3 lžíce majonézy, 1 stroužek česneku, pár kapek citronové šťávy a nasekaná pažitka.
Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do…
více o Salát od Středozemního moře
Smíchat,nalít,přelít,upéct.
Důležité je mít doma všechny suroviny, pak už jde všechno samo. V jedné míse si nejlépe…
více o Dvoubarevná tvarohová buchta
Nejprve připravíme kvásek. Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme cukr a na teplém místě necháme vzejít. Do mísy…
více o Těsto na pizzu podle Moniky