Marináda na 2–3 krkovice: 1 cibule, 1 stroužek česneku, 3 lžíce hořčice, 1 dl piva (desítka, dvanáctka je moc hořká), petržel, sůl, pepř. Vše rozmixujeme a ve směsi marinujeme maso minimálně 12 hodin.
Poté maso zprudka orestujeme a až na pánvi osolíme. Následně dáme maso péct na 200 stupňů 20 minut na gril + horkovzdušnou troubu.
Na pánvi orestujeme předvařené jarní brambory, cuketu, červenou papriku, červenou cibuli (vše na větší kusy) a 2 stroužky česneku. Osolíme, opepříme a pozvolna restujeme 10 minut. Ke konci přidáme rozmarýn a petržel.
Česneková majonéza: 3 lžíce majonézy, 1 stroužek česneku, pár kapek citronové šťávy a nasekaná pažitka.
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Kuřecí prsa osolíme, opepříme a naskládáme je do zapékací mísy. Na ně položíme plátky másla, eidamu a kolečka salámu.
…
více o Pečené kuřecí na smetaně
Do vymyzané a vysypané dortové formy (22cm) rovnoměrně nasypeme slabou vrstvu kokosu. Na tu pak dáme vrstvu strouhaných…
více o Vanilkovo-jablečná pohádka
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a rýži. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vodou a vaříme, dokud nebude…
více o Dobrá rýžová polévka se sýrem