Krkovička na smetaně

2.85

hodnoceno: 13
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • pepř mletý
    • tvrdý sýr
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • 4
      plátek vepřová krkovice
  • Příloha
    • tatarská omáčka
    • hranolky

Postup přípravy receptu

  • Plátky krkovičky nasolíme, opepříme, vložíme do ohnivzdorné skleněné mísy a zalijeme šlehačkou. Pečeme v troubě cca 75 minut při teplotě 220 °C. V průběhu pečení jednou až dvakrát maso podlijeme vodou, aby se šťáva nevypekla. Pět minut před koncem pečení plátky posypeme nahrubo postrouhaným sýrem.
  • Podáváme s hranolky, tatarkou a polijeme výpekem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: