Maso naklepeme, osolíme, opepříme a mírně poprášíme moukou. Plátky pak dáme do vymaštěného pekáčku, poklademe na malé kousky pokrájenými, očištěnými játry a posypeme kmínem. Nakonec posypeme plátky cibule, osolíme, podlijeme troškou vody, zakryjeme alobalem a dáme do předehřáté trouby péct na cca 35 minut. Pak alobal sundáme a dopečeme maso doměkka, podléváme dle potřeby.
Podáváme s rýží nebo bramborovou přílohou.
Na játra můžeme dát plátky z kyselejšího jablka a pak teprve cibuli.
Oloupaná jablka nakrájíme na kostičky, ořechy nahrubo nasekáme, zalijeme zálivkou z rumu, medu a citrónové šťávy. Lehce…
více o Jablkový salát s ořechy
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché…
více o Perník s čokoládou a kokosem