Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, podle chuti dochutíme a namočíme do medu. Vedle v misce rozmačkáme kukuřičné lupínky najemno (mohou být i kousky) a kuřecí maso namočené v medu v něm obalíme.
Osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a vmícháme do ní smetanu s nastrouhanou (může být na kousky) nivou. Až začne omáčka vařit, vmícháme do ní bílý jogurt a pokud vám zbyl, tak trošku medu. V případě, že budete mít málo kukuřičných lupínků, můžete kuřecí maso jen namočit do medu, zaprášit moukou a prudce osmažit.
Příloha: rýže, těstoviny, různě upravené brambory nebo jen dušená zelenina.
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve…
více o Amasaké s pudinkem a ovocem