První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si vezmeme bůček a nakrájíme ho na asi 1 cm silné plátky. Maso vložíme do pevného sáčku, zalijeme marinádou a řádně zavážeme. Maso lehce promasírujeme. Marinujeme nejlépe do druhého dne. Pokud nemáme čas, stačí alespoň hodinku.
Následně můžeme maso grilovat na dřevěném uhlí, nebo řádně orestujeme na troše oleje na pánvičce do úplného změknutí. Nesmíme zapomenou maso řádně potírat zbylou marinádou.
Podáváme s chlebem, brambory, ale hlavně s dobře vychlazeným pivem.
Zpracujeme na vále v těsto. Necháme asi 1/2 hodiny v chladničce odpočinout.
Potom vyválíme, vykrajujeme kolečka nebo…
více o Oříškovo-čokoládové sušenky
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Pórek nakrájíme na kolečka, brokolici rozebereme na růžičky, dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme bujón, okořeníme,…
více o Brokolicová polévka s pórkem