3.07
Syrové nebo uvařené brambory nakrájíme na větší čtvrtky, osolíme. Zeleninu nakrájíme také na větší kousky a střídavě… více o Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. V míse smíchejte máslo, třetinu tymiánových lístků, rozmělněný česnek, šťávu… více o Jarní kuřátka s česnekovo-tymiánovým máslem
Nejprve si připravíme zálivku. Cibuli nakrájíme najemno, smícháme s olejem (cca 2 lžíce), osolíme a vytrvale mícháme v… více o Ledový salát s extra zálivkou
Pokud patříte k těm, kteří slaví 14. února svátek svatého Valentýna, možná oceníte tipy, kde a… Celý článek
Upečte si ovíkendu rychlý a jednoduchý kokosový koláč, na který všechny suroviny odvážíte… Celý článek
Slovensko je nám blízké nejen svou geografickou polohou, ale jako země bývalé habsburské… Celý článek
Slaný karamel nebo pizza s ananasem už nejsou žádnou novinkou. Ale co takhle piškot se… Celý článek
Smíchat sypké suroviny, přidat ostatní + sníh, a upéct při 150 °C. Svařit 1 l mléka a 3 vanilkové pudinky a nechat… více o Sváteční řezy z Paříže
Na válu zpracujeme těsto z daných ingrediencí. Těsto vyválíme a přendáme na vymazaný plech. Na těsto namažeme náplň a… více o Tvarohovo-kokosový koláč
Kaiserku rozřízneme, ne však zcela, necháme malý kousek spojený. Lehce namažeme máslem nebo tvarohovou pomazánkou,… více o Zdravá snídaně
Z masa odřežeme tuk. Kuře osolíme zevnitř i zvenku. Máslo necháme změknout a smícháme ho s nasekanými bylinkami. Tuto… více o Šťavnaté pečené kuře
Z bílků ušleháme sníh. Nastrouhanou cuketu smícháme se všemi ostatními ingrediencemi, dle chuti můžeme přidat i další … více o Zapečená cuketa s uzeninou
Z poloviny mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. Vzešlým kváskem a zbylým mlékem smíchaným s rozpuštěným tukem a… více o Staročeský trdelník
Naporcujeme si kuře tak aby sme ani trošičku neplýtvali. Kosti co nám zbyli a maso na hrudi mužeme použít na vývar.… více o Dušené kuřátko
Mléko vlijeme do kastrůlku. Vložíme do něj celý svitek skořice a přivedeme ho k varu. Teplotu snížíme na minimum a… více o Bílá čokoláda se skořicí
Máslem vymažeme koláčovou formu, kterou vysypeme piškotovými drobečky (čerstvou strouhankou) a na dně formy necháme… více o „Hned" jablečný (hruškový) koláč
Plechovka s mlékem se vaří dvě hodiny ( v papiňáku hodinu). Po vychladnutí smíchat s třetinou másla. Zbytek másla… více o Medovník – krém
z bílků vyšleháme sníh. Zbytek ingrediencí kromě ovoce smícháme a vypracujeme do hladkého těsta, opatrně vmícháme do… více o Mámina bublanina
Žloutky vyšleháme s máslem a cukrem, přidáme vlašáky, mouku, prdopeč a sníh. Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v… více o Ananasovoořechový řez