Krupicová kaše se sněhem
Krupici rozmícháme v trošce studeného mléka, vlijeme ji do zbylého vařícího mléka a pečlivě mícháme ode dna asi 20… více o Krupicová kaše se sněhem
2.5
Krupici rozmícháme v trošce studeného mléka, vlijeme ji do zbylého vařícího mléka a pečlivě mícháme ode dna asi 20… více o Krupicová kaše se sněhem
Rozehřejeme máslo, přidáme krupici a opražíme ji. Mezitím rozšleháme vejce, vlijeme na krupici a rozmícháme (udělají se… více o Rychlá krupicová polévka
Hrách propláchneme a namočíme přes noc do studené vody. Nabobtnaný hrách vaříme ve vodě, ve které byl namočen. Vaření… více o Hrachová kaše
Zbyl vám po svátcích vaječný likér? Pozvěte tedy rodinu nebo přátele nejen na skleničku, ale i… Celý článek
Odborníci na zdravou stravu tvrdí, že nejzdravější je jídlo v přirozeném stavu a co… Celý článek
Princezna z Walesu je živým důkazem toho, že krása vychází zevnitř. Od její dokonalé pleti až… Celý článek
Přání zhubnout patří mezi nejčastější novoroční předsevzetí. Jak ale ukazují výzkumy, jen… Celý článek
Uvařené studené brambory nastrouháme, osolíme a propracujeme s moukou až se těsto na vále nelepí!! Z těsta vyvalujeme… více o Bramborové obloučky
Lazaně uvaříme a zároveň spaříme pórek. Květák rozebereme na růžičky a v osolené vodě je uvaříme doměkka. Plátky lazaní… více o Speciální plněné lazaně
Do pekáčku dáme na dno anglickou slaninu, na to syrové brambory nakrájené na kostky - osolíme, okmínujeme. Na brambory… více o Kuře na zelí zase jinak
Cornflakes rozmělníme na hrubou strouhanku. Banány rozkrojíme napůl (ne podélně) a napíchneme na špejlě (ne úplně do… více o Banány na špejli
Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu nebo na másle opečeme dokřupava. V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme… více o Gnocchi se žampionovou omáčkou
V misce smícháme ingredience dohromady. Osolíme a opepříme. V ledničce vydrží 3 dny. více o Krémový dresink z podmáslí
Z vajec a cukru našleháme pěnu. Přidáme mouku, sůl a důkladně promícháme. Banány oloupeme, zbavíme vláken a nakrájíme… více o Rychlý ovocný koláč
Do mísy vlijeme vlažnou vodu a vmícháme droždí. Poté postupně přisypáváme hladkou mouku a mícháme hladké těsto, které… více o Focaccia – italský chléb
Dno dortové formy vyložte pečicím papírem a vyváleným listovým těstem. V misce spojte tvaroh, žloutky, cukr moučku,… více o Tvarohový dort s čepicí
Důležité je smíchat zvlášť sypké a "mokré" suroviny. Vajíčka tedy rozšleháme v mléce a oleji, přisypeme smíchané… více o Vláčné jablkovo-skořicové muffiny s oříšky
Čočku vysypeme do hrnce a zalijeme vodou. Voda vždy musí být alespoň 4 cm nad čočkou. Na obalu sice píšou, že by měla… více o Čočka na kyselo (pro začátečníky)
Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den je vaříme do změknutí. Na sádle necháme zesklovatět cibulku, přidáme… více o Fazolová polévka se zakysanou smetanou