
2.25
Z ingrediencí uhněteme těsto (lepší nechat mouku trochu nasát vodu před zpracováním), vytvarujeme knedlíčky a vaříme… více o Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou
Žloutky i s cukrem (trochu cukru odebereme na kvásek) mícháme do pěny, přidáme tuk, rum, sůl, citronovou kůru a mícháme… více o Šišky s jahodovou pěnou
V misce ušleháme žloutky, do kterých postupně přiléváme olej a přisypáváme cukr. Ve šlehači ušleháme tuhý sníh z bílků.… více o Piškotový řez s jahodovou pěnou
Všichni víme, jak důležité je dodržovat pitný režim, obzvlášť, když je venku horko. Ideální je… Celý článek
Natrhat třešně ze stromu je zábava, jejich vypeckovávání už moc ne. A když máte třešní celý… Celý článek
Burger patří k nejoblíbenějším jídlům připravovaným na grilu. A není divu. Když se dobře… Celý článek
Knedlíky plněné šťavnatým ovocem jsou pokrmem nesoucím v sobě znamení léta a prázdnin. Jako… Celý článek
Jablka nakrájíme na drobné kostičky. Vše ostatní smícháme a spojíme s jablky.¨2 formy srnčího hřbetu vymažeme máslem,… více o Jablkový srnčí hřbet
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, podle chuti dochutíme a namočíme do medu. Vedle v misce rozmačkáme kukuřičné lupínky… více o Křupavé kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Nachystáme si ruličky - na plátek šunky dáme plátek sýra, na sýr plátek anglické slaniny a stočíme. Těmito ruličkami… více o Kuře pro mlsné jazýčky
Vymažeme pekáček máslem a na dno naskládáme pokrájenou cibuli. Prsa osolíme, opepříme a položíme na cibuli. Poté… více o Výborná kuřecí prsíčka s tatarkou
Maso: kousky kuřecích prsou osolit a obalit v kari (nepřehnat!!!) a opékáme na olivovém oleji ve velké pánvi. Po… více o Fettuccine Alfredo con pollo
Rybí filety lehce zakápneme citronovou šťávou a osolíme. Dno zapékací mísy vymažeme máslem nebo olejem a poklademe… více o Pangasius s bazalkovým pestem a sýrovou krustou
Připravíme si alobal, na něj klademe plátky másla, očištěné brambory pokrájené na kolečka, osolíme. Oloupanou cibuli… více o Kotletky v alobalu s bramborem
Do pekárny se postupně dají všechny ingredience (přesně v napsaném pořadí!). Čím čerstvější je mouka, tím lépe. více o Chleba – J&H
Plátky masa naklepeme, osolíme, omočíme v těstíčku (mouku rozšleháme s vejcem, mlékem a solí) a osmažíme na rozehřátém… více o Vepřové řízky v těstíčku zapečené se sýrem
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej s vodou, vmícháme mouku s kakaem a nakonec i tuhý sníh z bílků. Těsto… více o Banánovo-čokoládová roláda
Uvařenou kapustu pokrájíme na nudličky, vymačkáme přebytečnou vodu a přidáme do mísy k rozšťouchaným bramborám. Přidáme… více o Bramborovo-kapustové placičky
Utřeme česnek, který v misce smícháme s vínem a necháme chvilku odstát. Zatím nakrájíme brambory na 1 cm silné plátky,… více o Zapékaná kuřecí prsa