Ze surovin zpracujeme tuhé těsto a dáme ho na půl hodiny do ledničky.
Mezitím uvaříme hustou krupičnou kaši a necháme vychladit. Poté přidáme 1 vejce. Plech z vyšším okrajem vymažeme máslem a dáme do něj těsto, na těsto krupičnou směs, na ni nastrouhaná jablka smíchaná s cukrem, skořicí, kůrou a šťávou z citronu, rozinkami a ořechy. Tvaroh smícháme s cukrem a vejcem a nerovnoměrně jím pocákáme jablka, zasypeme kokosovou drobenkou a pečeme asi 30 minut.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Do hrnce vlijeme 1,5l vody, vsypeme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, okořeníme kmínem, majoránkou, zázvorem a…
více o Česneková polévka oukrop
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Omyté jahody zbav stopky, vlož do mixéru , přidej zmrzlinu , cukr a polovinu mléka. Vše rozmixuj , dolij mléko a ještě…
více o Zmrzlinový koktejl s jahodami