Ze surovin zpracujeme tuhé těsto a dáme ho na půl hodiny do ledničky.
Mezitím uvaříme hustou krupičnou kaši a necháme vychladit. Poté přidáme 1 vejce. Plech z vyšším okrajem vymažeme máslem a dáme do něj těsto, na těsto krupičnou směs, na ni nastrouhaná jablka smíchaná s cukrem, skořicí, kůrou a šťávou z citronu, rozinkami a ořechy. Tvaroh smícháme s cukrem a vejcem a nerovnoměrně jím pocákáme jablka, zasypeme kokosovou drobenkou a pečeme asi 30 minut.
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
Den předem : šlehačky a kaštany zahřát, rozpusti a nechat 1 minutu vařit. Dát vychladit do ledničky do druhého dne.
…
více o Pařížské kostky od Lucinky