Ze surovin zpracujeme tuhé těsto a dáme ho na půl hodiny do ledničky.
Mezitím uvaříme hustou krupičnou kaši a necháme vychladit. Poté přidáme 1 vejce. Plech z vyšším okrajem vymažeme máslem a dáme do něj těsto, na těsto krupičnou směs, na ni nastrouhaná jablka smíchaná s cukrem, skořicí, kůrou a šťávou z citronu, rozinkami a ořechy. Tvaroh smícháme s cukrem a vejcem a nerovnoměrně jím pocákáme jablka, zasypeme kokosovou drobenkou a pečeme asi 30 minut.
Z kvasnic, cukru, mléka necháme vzejít kvásek, a vypracujeme těsto. Necháme vykynout. Těsto rozdělíme na pět bochánků a…
více o Martiny – martinské rohlíky
Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar…
více o Kašparova pikantní tlačenka
Na wok pánvi trošku rozpálíme olivový olej. Nakrájená rajčata na kostičky dáme do wok pánve s bazalkou, spaříme je, než…
více o Rajčatová omáčka na těstoviny