Připravíme si těstíčko: 100 ml vody smícháme s hladkou moukou, přidáme mletou papriku, koření a česnek. Krůtí prsa mírně naklepeme, poklademe plátky tvrdého sýra a žampiony. Dále prsa přehneme, čímž vytvoříme kapsičky. Obalíme v připraveném těstíčku a ihned smažíme na rozpálené pánvi s olivovým olejem. Vrchní stranu posypeme strouhanými mandlemi. Dáme pozor, aby mandle nezčernaly.
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme…
více o Kuřecí steak v pita chlebu
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole