Maso zavineme a ovážeme nití. Citronovou šťávu smícháme se solí, pepřem, paprikou a maso pokapeme. Necháme 15 minut odležet, pak je osušíme a při střední teplotě opékáme na oleji 15-20 minut. Pórek nakrájíme a orestujeme na másle. Přidáme nakrájenou pažitku, osolíme, opepříme a podusíme. Pak směs poprášíme kari a moukou a krátce zasmahneme. Za stálého míchání zředíme vývarem, smetanou a kokosovým mlékem. Chvilku povaříme a ještě jednou dochutíme solí a pepřem. Podáváme s rýží.
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky nasekáme. Ve…
více o Krůtí medailonky na rajčatech
Prsíčka nakrájíme na nugetky, velikost cca 2x5 cm. Tyto naložíme do zákysu, nejlépe přes noc. Nezapomeneme mírně osolit…
více o Kuřecí nugety Hogo-fogo
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy