Maso zavineme a ovážeme nití. Citronovou šťávu smícháme se solí, pepřem, paprikou a maso pokapeme. Necháme 15 minut odležet, pak je osušíme a při střední teplotě opékáme na oleji 15-20 minut. Pórek nakrájíme a orestujeme na másle. Přidáme nakrájenou pažitku, osolíme, opepříme a podusíme. Pak směs poprášíme kari a moukou a krátce zasmahneme. Za stálého míchání zředíme vývarem, smetanou a kokosovým mlékem. Chvilku povaříme a ještě jednou dochutíme solí a pepřem. Podáváme s rýží.
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky nasekáme. Ve…
více o Krůtí medailonky na rajčatech
Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu.
V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková…
více o Tiramisu, které nezklame
Palačinky:
V mléce rozmícháme vejce, olej, trochu bazalky, špetku soli a prosátou mouku. Těsto necháme v chladu 30 min…
více o Špenátové palačinky od Teri
Rozehřejeme si troubu na 200°C, horkovzdušnou na 180°C.
Do misky si vysypeme mouku, cukr, prášek do pečiva a kakao.…
více o Exkluzivní čokoládové muffiny