Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky nasekáme. Ve velké pánvi rozpálíme olej a medailonky opečeme, osolíme, opepříme a dáme stranou. Ve vypečeném tuku orestujeme cibuli a česnek, přidáme žampiony, petrželku a 3 minuty opékáme. Vhodíme rajčata a vydusíme je. Vrátíme medailonky, přikryjeme poklicí a ještě asi 6 minut dusíme. Hotové jídlo posypeme nasucho opraženými slunečnicovými semínky.
Citron ostrouhejte a vymačkejte na šťávu, oloupaný zázvor nadrobno nakrájejte. Kůru, šťávu a zázvor promíchejte se 2…
více o Grilovaný candát na rajčatech
Z kvasnic, cukru, mléka necháme vzejít kvásek, a vypracujeme těsto. Necháme vykynout. Těsto rozdělíme na pět bochánků a…
více o Martiny – martinské rohlíky
Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar…
více o Kašparova pikantní tlačenka
Na wok pánvi trošku rozpálíme olivový olej. Nakrájená rajčata na kostičky dáme do wok pánve s bazalkou, spaříme je, než…
více o Rajčatová omáčka na těstoviny