Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky nasekáme. Ve velké pánvi rozpálíme olej a medailonky opečeme, osolíme, opepříme a dáme stranou. Ve vypečeném tuku orestujeme cibuli a česnek, přidáme žampiony, petrželku a 3 minuty opékáme. Vhodíme rajčata a vydusíme je. Vrátíme medailonky, přikryjeme poklicí a ještě asi 6 minut dusíme. Hotové jídlo posypeme nasucho opraženými slunečnicovými semínky.
Citron ostrouhejte a vymačkejte na šťávu, oloupaný zázvor nadrobno nakrájejte. Kůru, šťávu a zázvor promíchejte se 2…
více o Grilovaný candát na rajčatech
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170-160 °C, cca…
více o Ořechovo-ananasová buchta
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Oloupeme papáju a ananas, nakrájíme na kousky a necháme hodinu táhnout v kokosovém sirupu se šťávou z citronů.
Přidáme…
více o Bowle s ananasem a papájou