Krůtí prsa se sýrovou omáčkou a opečenou zeleninou
3
hodnoceno: 2
Příprava:60 minut
Porce:neuvedeno
Kalorie:neuvedeno
Suroviny
1
ks
červená paprika
sůl
2
ks
česnek
50
ml
mléko
pepř mletý
100
ml
smetana
1
ks
sýr niva
1
ks
paprika - žlutá
chilli omáčka
2
ks
krůtí prsa
koření na kuře
1
ks
zelená paprika
Postup přípravy receptu
Krůtí prsa naklepeme, okořeníme, potřeme česnekem a smažíme na pánvi. Papriku nakrájíme na kousky dáme na pánev s kapkou oleje a opékáme.
Do ohřáté smetany a mléka dáme na kousky rozdrobené sýry, přivedeme do varu, osolíme, opepříme, podle chuti můžeme přidat chilli omáčku. Vařením přivedeme do požadované hustoty.
Doporučuji servírovat s ledovým salátem a slunečnicovým chlebem.
Uvařte těstoviny - špagety. Než se uvaří těstoviny opečte na velké pánvi na kostičky nakrájenou šunku a pórek, potom…
více o Špagety se sýrovou omáčkou
Kuřecí prsíčka omyjeme a osmahneme na trošce oleje. Po vychladnutí rozsekáme na drobné kousíčky (v robotu se to dělá…
více o Dobroučká kuřecí pomazánka
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme…
více o Koleno z papiňáku a remosky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí…
více o Pomazánka z uzené makrely
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná