Krůtí řízky alá saltimbocca

2.89

hodnoceno: 9
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • pepř mletý
    • anglická slanina 8 platků
    • 125
      ml drůbeží vývar
    • 1
      ks citronová šťáva
    • 16
      ks krůtí řízek tenkých
    • 4
      snítka šalvěj
    • 2
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

  • Maso opláchneme a osušíme. Osolíme a opepříme. Lístky šalvěje otrháme a poklademe na řízky. Vždy dva řízky přiložíme na sebe, ovineme plátkem slaniny a spíchneme párátkem. Na rozpáleném oleji řízky opékáme zhruba 12 minut. Odstavíme a udržujeme v teple. Výpek zalijeme bujónem a citronovou šťávou. Uvedeme do varu a lehce zahustíme solamylem. Podáváme s omáčkou a brokolicí, bílým chlebem nebo bagetou.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: