
3.43
Vše smícháme a směsí naplníme žampiony. Dáme na 5 minut zapéct. Můžeme takto potřít i kousky chleba a dát je zapéct. více o Pomazánka na žampiony
Na pánvi na troše oleje osmahneme půlky větších žampionů. Jsou-li malé, necháme je celé. Žampiony by se měly trošku… více o Masové koule se žampiony
Květák rozdělíme na větší růžičky a necháme uvařit do měkka v mírně osolené vodě. Žampiony nakrájíme na drobné kousky.… více o Květákové placky se žampiony
Překrásná a aromatická levandule zdaleka není jen bylinkou, která zkrášlí a provoní váš domov.… Celý článek
Už vás nebaví střídat klasické přílohy, jako jsou rýže a těstoviny? A co takhle zkusit quinou?… Celý článek
Oslavte s dětmi konec školního roku, jak se patří, a odměňte je za jejich snažení něčím dobrým… Celý článek
Svatojánská ořechovka je jedním z tradičních nápojů, které jsou spojovány s oslavami… Celý článek
Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a v osolené vodě vaříme 5-10 minut. Brambory musí zůstat pevné, nesmí se začít… více o Bramborové smaženky s česnekovou omáčkou
Naklepeme krůtí plátky, posolíme a opepříme, poklademe slaninou. Jablko okrájíme a rozdělíme na "měsíčky". Na každý… více o Krůtí závitky s jablky
Lístkové těsto rozdělíme na 2 poloviny, první rozválíme a přeneseme na plech vypláchnutý studenou vodou. Těsto potřeme… více o Rychlé řezy s jablky
Na rozpáleném oleji opékáme gnocchi dokřupava. Mezitím než se gnocchi opečou, tak na druhé pánvi na rozpuštěném… více o Gnocchi s tuňákem
Náplň: -cca 35 dkg netučného tvarohu ve vaničce (ve videu dávám 50, ale to je zbytečně moc) -1 vejce -3 lžičky… více o Kynuté buchty
Nejlépe na teflonovou pánev, dáme 1 lžičku másla (není nutno) a přidáme 1 kostku droždí. Než se rozpustí, dáme do… více o Drožďové knedlíčky
Mouku smícháme s vodou a droždím,přidáme sůl,lehoučce oleje a vytvoříme.Z těsta uděláme cca 150 g bochánky a necháme je… více o Domácí pizza narychlo
Uvaříte těstoviny, propláchnete studenou vodou a necháte okapat. V salátové míse je promíchejte se 2 lžícemi oleje.… více o Těstovinový salát se šunkou
1. V hrnci rozpustíme máslo, nasypeme hladkou mouku a uděláme zlatou jíšku, kterou zalijeme vodou nebo vývarem a dobře… více o Babiččina chlebová polévka
Ryby oškrábeme (nebo stáhneme), vykucháme a vyčistíme, pořádně nasolíme a dáme do chladu. Sůl je nutná pro zpevnění… více o Rybí salát
Lososa nakrájíme na kostičky a pokapeme citrónem. Sušená rajčata pokrájíme na nudličky. Cuketu nakrájíme na kolečka a… více o Gnocchi s lososem a sušenými rajčaty
Všechno suroviny zpracujeme dohramady, uděláme těsto a necháme aspoň 2 hodiny odležet v chladu. Vyválíme těsto… více o Žabí huby II.