Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky velikosti sousta. Olivový olej smícháme s citronovou šťávou a kůrou. Přilisujeme oloupaný česnek. Šalvěj opereme, osušíme, nadrobno posekáme a s marinádou přidáme k masovým kostkám. Masovou směs necháme přikrytou asi 1 hodinu rozležet.
Odleželé maso napichujeme střídavě na špíz s cherry rajčaty, případně jinou zeleninou. Opékáme na grilu nebo na pánvi.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Pokud pečete občas kuře jen tak se slaninkou a cibulí, vždy něco zbyde. Tyto zbytky obereme a vložíme zpět do pekáčku…
více o Bramboláda se zbytky kuřete