Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky velikosti sousta. Olivový olej smícháme s citronovou šťávou a kůrou. Přilisujeme oloupaný česnek. Šalvěj opereme, osušíme, nadrobno posekáme a s marinádou přidáme k masovým kostkám. Masovou směs necháme přikrytou asi 1 hodinu rozležet.
Odleželé maso napichujeme střídavě na špíz s cherry rajčaty, případně jinou zeleninou. Opékáme na grilu nebo na pánvi.
Den předem : šlehačky a kaštany zahřát, rozpusti a nechat 1 minutu vařit. Dát vychladit do ledničky do druhého dne.
…
více o Pařížské kostky od Lucinky
Paštičky se dělají z list. těsta. Těsto vyválet a vykrajovat kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem, dávat na…
více o Sýrové paštičky švýcarské