Krůtí stehna omyjeme, nasolíme, pokmínujeme a vložíme do pekáče na máslo. Podlijeme asi 1 dl vody a dáme péct. Podléváme. Asi po hodině vložíme nakrájená rajčata, hrášek (jedna malá plechovka 200 ml) a cibuli. Jakmile je to hotové, maso vyjmeme a slijeme šťávu do hrnce. Rozmixujeme ji na omáčku. Přidáme hořčici a necháme projít varem. Maso naporcujeme a zalijeme omáčkou.
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na plátky a rozdělíme na kroužky.
V…
více o Gratinované brambory s cibulí
Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar…
více o Kašparova pikantní tlačenka
Dortovou formu vytřeme máslem. Na dno formy poklademe celé piškoty. Poté si připravíme krém následujícím způsobem. Do…
více o Piškotový dort s jahodami