Krvavý bulgur

3.17

hodnoceno: 12
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • rajčata
    • česnek
    • pepř mletý
    • bazalka
    • sojová omáčka
    • paprika
    • sýr Na posypání
    • 0,5
      hrnek bulgur
    • olej
    • rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • Bulgur přelijeme 1 hrnkem vařící vody a asi 2 minuty povaříme. Necháme asi 20 minut stát –⁠ voda se musí vsáknout. Na oleji osmažíme cibuli a česnek. Přidáme na drobno nakrájené papriky, krátce osmahneme, opepříme a dusíme doměkka. Přidáme pokrájená rajčata a ochutíme bazalkou. Zahustíme rajčatovým protlakem a dochutíme sojovou omáčkou. Směs nalijeme na bulgur a posypeme sýrem.
  • Rychlý oběd nebo večeře, suroviny dávkujeme podle chuti. Na začátku lze přidat na kostky nakrájené vepřové nebo kuřecí maso.
Zařazení: Obiloviny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: