Bulgur přelijeme 1 hrnkem vařící vody a asi 2 minuty povaříme. Necháme asi 20 minut stát – voda se musí vsáknout. Na oleji osmažíme cibuli a česnek. Přidáme na drobno nakrájené papriky, krátce osmahneme, opepříme a dusíme doměkka. Přidáme pokrájená rajčata a ochutíme bazalkou. Zahustíme rajčatovým protlakem a dochutíme sojovou omáčkou. Směs nalijeme na bulgur a posypeme sýrem.
Rychlý oběd nebo večeře, suroviny dávkujeme podle chuti. Na začátku lze přidat na kostky nakrájené vepřové nebo kuřecí maso.
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
V míse promícháme nejprve všechny tekuté suroviny, Pak postupně přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vymícháme…
více o Bublanina s lesním ovocem