Pokud máme korpus po domácku upečený, uřízneme z něj slabou horní vrstvu. V případě kupovaného to dělat nemusíme. Namažeme jej marmeládou a podélně na něj položíme rozkrájené banány, na které stejnoměrně rozetřeme a uhladíme pařížskou šlehačku. Polijeme slabou vrstvou čokolády.
Domácí příprava pařížské šlehačky: smetana ke šlehání 0,5 l, 50 g cukru krupice, 35 g kakaa. Uvaříme a necháme do druhého dne vychladnout. Po vychlazení ušleháme v tuhou náplň.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Ze snítek otrhejte lístky bylinek a nahrubo nasekejte. Do mixeru dejte dijonskou hořčici, přidejte sůl, pepř a nasekané…
více o Country marináda s tymiánem