Kulajda Bílá Jindřiška

3.05

hodnoceno: 21
Příprava: 50 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Ostatní:
    • 2
      ks brambory
    • vegeta
  • Nálev:
    • voda
    • 1
      lžíce polohrubá mouka
    • 2
      lžíce šlehačka
    • 1
      ks bobkový list
    • 4
      ks nové koření
    • 4
      ks pepř celý

Postup přípravy receptu

  • Brambory uvaříme s vegetou.
  • Vedle ve vodě svaříme nálev z divokého koření a přilijeme ho k bramborám.
  • Přidáme šlehačku a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě.
  • Vklepneme vejce a roztrháme ho vařečkou.
  • Dochutíme octem.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: