Čína kung-pao Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a okořeníme kořením kari. Rozpálíme si pánev a maso prudce orestujeme.… více o Čína kung-pao
Kure Kung-pao Kuřecí maso nakrájíme na kostičky asi o hraně jednoho centimetru. Dva bílky ušleháme s hladkou moukou, slabě osolíme a… více o Kure Kung-pao
Kuře Kung - Pao Kuřecí maso nakrájíme na kostičky asi o hraně jednoho centimetru. Dva bílky ušleháme s hladkou moukou, slabě osolíme a… více o Kuře Kung - Pao
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl… Grilovaný sýr patří k letní klasice a vůbec nemusí být jen pro ty, kteří neholdují masu.… Celý článek
Výborný bezový sirup: Vyzkoušejte recept herečky Ivy Hüttnerové… Využijte voňavých bezových květů a vyrobte si z nich lahodný sirup. Je skvělý jako základ do… Celý článek
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé Máte stále v mrazáku zásobu pečiva? Je to skvělý způsob, jak předejít plýtvání a mít ho k… Celý článek
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a… Celulitida je kosmetický problém. Vyznačuje se nerovnoměrným vzhledem kůže, která připomíná… Celý článek
Bubliny Zpracujeme těsto, vyválíme, vykrájíme kolečka nebo oválky, upečeme při 220 °C. Cukroví se při pečení nafoukne. Upečené… více o Bubliny
Tartiflette – pochoutka ze Savojska Brambory oloupeme, a nakrájené na menší kostičky uvaříme téměř do měkka. Mezitím na pánvi zpěníme cibuli nakrájenou… více o Tartiflette – pochoutka ze Savojska
Vepřové maso na pórku Vepřové maso nakrájíme na menší kousky dáme do trouby na pekáček na polovinu upéct. Trochu dáme másla a vodu. Mezitím… více o Vepřové maso na pórku
Batolecí ovocný cheesecake Misku vyložíme potravinovou fólií. Dětské sušenky nadrobíme a smícháme s troškou rozpuštěného másla. Tuto drobenku dáme… více o Batolecí ovocný cheesecake
Ananasový pohár s vaječným koňakem Prošleháme mascarpone, tvaroh, vanilkový cukr s trochou šťávy z kompotu a s malým panáčkem vaječného koňaku. Spojíme s… více o Ananasový pohár s vaječným koňakem
Bavorské vepřové koleno s pivní… 1) Koleno omýt, vysušit a kůži nakrojit do čtverečků ostrým nožem. Zvenčí vetřít kmín, sůl a pepř. 2) Koleno vložit do… více o Bavorské vepřové koleno s pivní krustou
Sněhová bábovka Větší část cukru utřeme se žloutky a s olejem. Po částech přidáváme mléko a mouku promíchanou s práškem do pečiva. … více o Sněhová bábovka
Rychlý drobenkový koláč Tukem vymažeme pekáč, vysypeme hrubou moukou, smícháme všechny přísady na těsto - těsto musí být řidší, aby se dobře… více o Rychlý drobenkový koláč
Šneci od Venouška 1. Pomoučit vál, uchopit těsto do levé ruky, položit polovinu těsta na pomoučený vál. 2. Těsto rozválet, obal… více o Šneci od Venouška
Koláčky - Svatební koláčky paní… Vypracujeme těsto a necháme ho kynout asi hodinu na teplém místě. Zpracujeme šlehačem suroviny na náplň, je možné… více o Koláčky - Svatební koláčky paní Rakové
Polévka z červené řepy s pomerančem Na olivovém oleji jemně osmahněte nakrájenou cibuli, než zesklovatí. Přidejte vývar a nakrájenou červenou řepu a… více o Polévka z červené řepy s pomerančem
Čočka na kyselo (pro začátečníky) Čočku vysypeme do hrnce a zalijeme vodou. Voda vždy musí být alespoň 4 cm nad čočkou. Na obalu sice píšou, že by měla… více o Čočka na kyselo (pro začátečníky)