Kunětický rožeň

2.93

hodnoceno: 15
Příprava: 60 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 100
      g cibule
    • 60
      g rostlinný olej
    • 100
      g slanina
    • pepř mletý
    • 30
      g kečup - jemný
    • 200
      g hovězí maso svíčková
    • 10
      g kopr
    • bobkový list
    • 100
      ml vývar
    • 200
      g vepřové maso kýta
    • 100
      g kapie
    • 200
      g kuřecí maso prsa

Postup přípravy receptu

  • Nakrájené, osolené, opepřené maso napichujeme na špíz střídavě s kapií, cibulí a slaninou s bobkovým listem.
  • Na rozpáleném oleji zvolna opékáme tak, aby se maso dobře propeklo. Maso vyjmeme, do výpeku přidáme kečup a chvíli podusíme.
  • Poté zalijeme vývarem a přidáme kopr. Špíz při podávání šťávou přelijeme.
  • Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory spolu se zeleninovým salátem.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: