Maso nakrájíme na kostičky, vložíme do misky, osolíme, promícháme se sójovou omáčkou, škrobovou moučkou, trochou oleje a necháme odležet. Sušené papričky nasekáme na malé kousky, pórek nakrájíme na nudličky, zázvor na tenké plátky (nebo použijeme špetku sušeného), česnek na jemné plátečky. V misce smícháme všechny přísady na omáčku a odložíme. Na pánvi s rozehřátým olejem osmahneme krátce feferonky. Do ochuceného oleje vložíme kostky masa a restujeme. Pak přilijeme víno, přidáme pórek, zázvor a česnek. Po chvíli přidáme omáčku, krátce podusíme a odstavíme. Před podáváním vmícháme arašídy.
Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme žampiony, na kousky nakrájené krabí tyčinky, pórek, osolíme, opepříme, okořeníme…
více o Rizoto z krabích tyčinek
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a…
více o Zapečené brambory s nádivkou
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem