Maso nakrájíme na kostičky, vložíme do misky, osolíme, promícháme se sójovou omáčkou, škrobovou moučkou, trochou oleje a necháme odležet. Sušené papričky nasekáme na malé kousky, pórek nakrájíme na nudličky, zázvor na tenké plátky (nebo použijeme špetku sušeného), česnek na jemné plátečky. V misce smícháme všechny přísady na omáčku a odložíme. Na pánvi s rozehřátým olejem osmahneme krátce feferonky. Do ochuceného oleje vložíme kostky masa a restujeme. Pak přilijeme víno, přidáme pórek, zázvor a česnek. Po chvíli přidáme omáčku, krátce podusíme a odstavíme. Před podáváním vmícháme arašídy.
Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar…
více o Kašparova pikantní tlačenka
Máslo, koření a nastrouhanou citronovou kůru rozmícháme, přimícháme práškový cukr a žloutky. Z bílků a cukru ušleháme…
více o Skořicový koláč se švestkami
Osmahneme cibuli, vložíme na nudličky nakrájená játra a necháme smažit 15 min. na středním ohni. Poté vložíme zeleninu…
více o Kuřecí játra se zeleninou