Maso nakrájíme na kostičky, vložíme do misky, osolíme, promícháme se sójovou omáčkou, škrobovou moučkou, trochou oleje a necháme odležet. Sušené papričky nasekáme na malé kousky, pórek nakrájíme na nudličky, zázvor na tenké plátky (nebo použijeme špetku sušeného), česnek na jemné plátečky. V misce smícháme všechny přísady na omáčku a odložíme. Na pánvi s rozehřátým olejem osmahneme krátce feferonky. Do ochuceného oleje vložíme kostky masa a restujeme. Pak přilijeme víno, přidáme pórek, zázvor a česnek. Po chvíli přidáme omáčku, krátce podusíme a odstavíme. Před podáváním vmícháme arašídy.
Do mouky uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přelijeme trochou mléka a smícháme s droždím. Necháme asi 10 minut…
více o Skořicoví šneci s polevou
Uvaříme kolínka, scedíme, dáme do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme okapat,…
více o Kolínka se zelím a nivou
Do litru vody přidáme půlku bujónu, nakrájený brambor na malé kostičky a nadrobno nasekané květákové růžičky, vše dáme…
více o Rychlá květáková polévka
Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej.
Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce,…
více o Salát s grilovaným sýrem II.