Na oleji opečeme na plátky nakrájenou cibuli (ne moc dotmava), přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a ještě trochu opečeme. Kuře rozčtvrtíme, osolíme a obalíme v hladké mouce, ve které jsme promíchali trochu grilovacího koření.
Takto připravené kuře opečeme na cibulovém základu. Z vody, obou omáček, prolisovaného česneku, Solamylu promícháme marinádu. Opečené kuře zalijeme marinádou a dáme péct do trouby. Pečeme a podle potřeby přeléváme marinádou, je-li potřeba i trochou vody. Pečeme doměkka. Podáváme s rýží nebo s chlebem.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Kuřecí čtvrky omyjeme, potřeme česnekem, posypeme kmínem,gril.kořením a osmažíme na pánvi na oleji.
Pak vyndáme maso…
více o Kuřecí čtvrtky s rýží od Peti
Marináda na 2-3 krkovice:
- 1 cibule
- 1 strožek česneku
- 3 lžíce hořčice
- 1 dl piva ( desítku, 12 je moc hořká)
…
více o Krkovice v pivu podle Terči