Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně
Na rozpuštěném másle s olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou nebo nakrájenou kořenovou… více o Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně
3.5
Na rozpuštěném másle s olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou nebo nakrájenou kořenovou… více o Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně
Brambory, mrkev a pastinák oloupejte a pak nakrájejte na co nejtenčí plátky – doporučuji tuto fázi svěřit robotu,… více o Zapečené smetovanové brambory s kořenovou zeleninou
Na lžíci oleje necháme orestovat cibuli. Pak přidáme osmažit pokrájené, osolené a opepřené maso na kostky. K masu… více o Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou
Na poctivém guláši si nemusíte pochutnat jen v hospodě. Když dodržíte postup, bude stejně… Celý článek
Podzim je tu a s ním i krásné období, kdy můžete tvořit ze všeho, co toto roční období nabízí.… Celý článek
Fermentace neboli kvašení je starodávná metoda konzervace potravin, která si v posledních… Celý článek
Rolky, rolády, pečeně... To všechno musí držet pěkně pohromadě a pomůže k tomu jeden krátký… Celý článek
Ovesné vločky umixujeme s mlékem, přidáme ostatní přísady, opět promixujeme. Těsto necháme asi 30 minut odstát. Na… více o Mixované palačinky
Z droždí, části cukru a vlahého mléka připravíme kvásek. Mouku, sůl, oba cukry, vejce, teplé mléko, kvásek a rozpuštěné… více o Slovenské buchtičky
Listové těsto vyválíme na obdélníky 35x20 cm. Jablka nastrouháme spolu s rumovými perníčky. Plát těsta potřeme… více o Závin Šílený Max
Tento recept je rozhodně nejrychlejší a nejefektivnější příprava obalovaných řízků, se kterou jsem se kdy setkala. 1… více o Jogurťáky
Celer očistíme a nastrouháme na jemno, mrkev také. Zalijeme vodou, oslolíme, přidáme masox a vaříme asi 15 minut.… více o Celerová polévka
Na másle si zpěníme cibulku, přidáme na jemno nakrájenou slaninu a klobásku a orestujeme. Až pěkně provoní, zalijeme… více o Zelňačka
* oškrábané brambory nastrouháme na hrubém struhadle * brambory dáme do mísy a smícháme s moukou, vejci,… více o Bramboráky
**Příprava rýže** Základem sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži… více o Sushi pro začátečníky
Listové těsto rozdělíme na dva díly. Jeden díl rozložíme na vyšší plech. Poklademe nastrouhaná jablka, přidáme vlašské… více o Jablečná buchta s pudinkem
Předehřejte troubu na 175 stupňů. V míse rozkvedlejte máslo, cukr, vajíčka a vanilkový cukr. Dobře vše smíchejte… více o Kouzelné kakaové sušenky
Na olivovém oleji jemně osmahněte nakrájenou cibuli, než zesklovatí. Přidejte vývar a nakrájenou červenou řepu a… více o Polévka z červené řepy s pomerančem
Kakao, kr. cukr a mléko v menším hrnci a na mírném ohni necháme rozvařit. Když se hmota vaří, přidáme 100 g másla a… více o Nepečený kokosový kmen