![Grilované hrušky Grilované hrušky](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/jwbbkOAE/h208w300t.jpg)
3.8
Na oleji zpěníme pokrájenou velkou cibuli a na ni pak dáme kysané zelí i s lákem. Kuře naporcujeme, osolíme a dáme… více o Kuře v zelí
Maso očistíme, naporcujeme na menší díly, i stehna rozdělíme na vrchní a spodní část, osolíme. Na rozpuštěném másle s… více o Pikantní kuře na zelí
Na dno pekáčku dáme anglickou slaninu, na to syrové brambory nakrájené na kostky. Osolíme, okmínujeme. Na brambory dáme… více o Kuře na zelí zase jinak
Cuketa je skvělá a všestranná zelenina, která se hodí do mnoha jídel. Navíc není vůbec těžké… Celý článek
Nádherně křupavé, mírně nakyslé, lehce pikantní a tak akorát nasládlé. Nakládané okurky jsou… Celý článek
Okurka, to je chuť a vůně léta. Skvěle osvěží a díky vysokému obsahu vody i hydratuje. Umí… Celý článek
Mnoho z nás si obědové menu bez polévky nedokáže ani představit. Ale některé polévky jsou… Celý článek
Oloupaná jablka nakrájíme na kostičky, ořechy nahrubo nasekáme, zalijeme zálivkou z rumu, medu a citrónové šťávy. Lehce… více o Jablkový salát s ořechy
Do rozpuštěného másla přidáme cukr, žloutky, mouku a předem připravený kvásek (z mléka a droždí). Necháme vykynout.… více o Gerbeaud
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako… více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Do uvařených těstovin vmícháme osmaženou cibulku, nastrouhanou nivu, drobně nakrájenou šunku a vlijeme smetanu. … více o Těstoviny „Martin“
Lilek nakrájíme podélně a posypeme solí. Necháme 30-45 minut dobře vypotit. Česnek rozetřeme a smícháme s olivovým… více o Balkánský sýr v lilku
Do mísy dáme Heru, nalámanou čokoládu, smetanu, cukr, vanilkový cukr a necháme povolit asi 2 a půl minuty v mikrovlnce.… více o Pravé brownies
Suroviny smíchat a zadělat těsto. Přikrýt utěrkou a nechat 12 hodin vykynout. Pečicí mísu s poklopem nechat při 220… více o Domácí chléb z bílé mouky
Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka a umeleme spolu s vepřovým masem, cibulí, česnekem a žemlí navlhčenou v… více o Kapustové karbanátky
MASOVÁ SMĚS Maso nakrájíme na kostky, smícháme se solamylem, solí, pepřem, worchesterem a sojovkou. Necháme ho v… více o Bramboráčky s masovou směsí
Plátky masa naklepeme, strany nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Na pánvi s rozpáleným… více o Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi
Nejprve dáme vařit červenou čočku (na 100 g čočky asi 200 ml vody), která se nemusí namáčet, a tak je salát rychleji… více o Čočkový salát
1) očistit brambory, neloupat, vložit do vařící osolené vody, uvařit do rel. pevné konzistence bez rozvařených okrajů -… více o Vídeňský bramborový salát Plachutta