Na dno pekáčku dáme anglickou slaninu, na to syrové brambory nakrájené na kostky. Osolíme, okmínujeme. Na brambory dáme kysané zelí i s částí nálevu. Tím nálevem to vlastně podlijeme. Na zelí dáme nakrájenou klobásu a naporcované a okořeněné kuře. Zakryté pečeme cca 1 hodinu, dokud nejsou brambory měkké. Pak jen necháme dopéct, aby se vypekla kůže na kuřeti.
Řádně očištěnou a omytou kachnu důkladně nasolíme a dáme do pekáče břichem dolů. Můžeme odříznout křídla a dát je do…
více o Pekingská kachna dle Robina
Z cukru, kvasnic a mléka zaděláme kvásek, přidáme k mouce s vejcem a se špetkou soli, necháme na teplém místě vykynout.…
více o Kynuté "pěchavičkové" knedlíky