Maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme prolisovaný česnek, vložíme maso a restujeme. Hotové maso vyjmeme. V hrnku rozkvedláme 2 lžíce smetany s 1 lžící mouky.
Zbylou smetanu dáme na pánev, promícháme s výpekem, přivedeme k varu, vlijeme smetanu s moukou a omáčku necháme zhoustnout. Nakonec přidáme hořčici a podle chuti ještě dokořeníme. Podáváme s těstovinami a je to fakt moc dobré.
Rozehřejeme si troubu na 200°C, horkovzdušnou na 180°C.
Do misky si vysypeme mouku, cukr, prášek do pečiva a kakao.…
více o Exkluzivní čokoládové muffiny
Ředkvičky nakrájíme na velmi jemné plátky, vejce oloupeme, rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Utřeme je s majonézou, lehce…
více o Jarní ředkvičková pochoutka
Tuk utřeme s moučkovým a vanilkovým cukrem a žloutky. Přimícháme smetanu, mouhu smíchanou s práškem do pečiva a sníh z…
více o Bábovka ze zakysané smetany