Maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme prolisovaný česnek, vložíme maso a restujeme. Hotové maso vyjmeme. V hrnku rozkvedláme 2 lžíce smetany s 1 lžící mouky.
Zbylou smetanu dáme na pánev, promícháme s výpekem, přivedeme k varu, vlijeme smetanu s moukou a omáčku necháme zhoustnout. Nakonec přidáme hořčici a podle chuti ještě dokořeníme. Podáváme s těstovinami a je to fakt moc dobré.
Mouku, prášek do pečiva, cukr, olej, mléko, vejce smícháme dohromady. Zvlášť připravíme tvaroh. Polovinu těsta vlijeme…
více o Buchta s ovocem a tvarohem
Změklé máslo, moučkový a vanilkový cukr + sůl utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a…
více o Smetanové řezy s broskvemi
Přebrané, oprané a namočené fazole uvaříme doměkka (nerozvaříme) a necháme vychladnout. Scedíme je, v míse smícháme s…
více o Fazolový salát se slaninou