Maso nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji orestujeme prolisovaný česnek, vložíme maso a restujeme. Hotové maso vyjmeme. V hrnku rozkvedláme 2 lžíce smetany s 1 lžící mouky.
Zbylou smetanu dáme na pánev, promícháme s výpekem, přivedeme k varu, vlijeme smetanu s moukou a omáčku necháme zhoustnout. Nakonec přidáme hořčici a podle chuti ještě dokořeníme. Podáváme s těstovinami a je to fakt moc dobré.
Vejce a cukr ušleháme do pěny, pak postupně zašleháváme nastřídačku mouku s pr. do peč., rozpuštěnou heru a šlehačku,…
více o Punčové řezy – jako z cukrárny
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a rýži. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vodou a vaříme, dokud nebude…
více o Dobrá rýžová polévka se sýrem