Smícháme hořčice a marmeládu a kuře potřeme (pokud budeme péci celé, tak i uvnitř), osolíme, opepříme. V horké troubě necháme maso zatáhnout, pak přilijeme zeleninu (tak jak je) a upečeme. Maso poléváme vytvářející se šťávou, případně podlijeme trochou vody nebo bílého vína.
Recept jsem vyzkoušela – zajímavá pikantní obměna pečeného kuřete. Velmi dobrá šťáva po ohřátí.
Krabí tyčinky, pokud jsou zmrzlé, krátce povaříme a nasekáme. Totéž uděláme s chřestem a pokrájíme na kousky, brambory…
více o Karbanátky z krabích tyčinek
Mrkev nastrouháme nahrubo, dáme do kastrolku, podlijeme trochou vody(12 lžic) a 5 minut podusíme. Pak přisypeme kokos,…
více o Kokosovo-mrkvový zlatý koláč