Smícháme hořčice a marmeládu a kuře potřeme (pokud budeme péci celé, tak i uvnitř), osolíme, opepříme. V horké troubě necháme maso zatáhnout, pak přilijeme zeleninu (tak jak je) a upečeme. Maso poléváme vytvářející se šťávou, případně podlijeme trochou vody nebo bílého vína.
Recept jsem vyzkoušela – zajímavá pikantní obměna pečeného kuřete. Velmi dobrá šťáva po ohřátí.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Mleté maso smícháme s kostičky cibule, prolisovaným česnekem a ostatním kořením, zakápneme sojovou omáčkou, popř. ještě…
více o Slavnostní plněný chleba
Čočku jsem si přes noc namočila. Následující den jsem slila vodu, zalila novou, přidala bobkový list, tymián a dala…
více o Talianska šošovicová polievka