Smícháme hořčice a marmeládu a kuře potřeme (pokud budeme péci celé, tak i uvnitř), osolíme, opepříme. V horké troubě necháme maso zatáhnout, pak přilijeme zeleninu (tak jak je) a upečeme. Maso poléváme vytvářející se šťávou, případně podlijeme trochou vody nebo bílého vína.
Recept jsem vyzkoušela – zajímavá pikantní obměna pečeného kuřete. Velmi dobrá šťáva po ohřátí.
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
1. Z kysaného zelí vymačkáme šťávu a nadrobno ho nakrájíme.
2. Přidáme heru, mouku, pepř a kmín a pečlivě prohněteme.
…
více o Jihočeské zelňáky Jirsových