Z olivového oleje, prolisovaného česneku, soli a hořčice vytvoříme kašičku, kterou vydatně potřeme porce kuřete. Poté dáme maso odležet do chladničky nejméně na jednu hodinu.
V parním hrnci vaříme cca jednu hodinu samostatně maso a v druhé nádobě brambory spolu se zeleninou.
Rýži uvaříme v lehce osolené vodě raději více do měkka. Prochladlou smícháme s ostatními surovinami. Necháme chvíli…
více o Rýžové lívanečky s tvarohem
Oloupané brambory pomeleme na masovém strojku s uzeninou, cibulí a česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku,…
více o Bramborová paštika s uzeninou
Ušlehat žloutky s cukrem, vodou, olejem, přidat mouku s práškem do pečiva, nakonec vmíchat sníh z bílků, rozdělit těsto…
více o Mandarinkové krémové řezy