Citronovou šťávu, med, hořčici a olej pořádně promícháme. Do každého kuřecího prsa uděláme 2 nebo 3 příčně hluboké zářezy a dáme do marinády, ve které necháme nejméně hodinu marinovat. Nejlépe je samozřejmě nechat přes noc v lednici. Rozehřejeme barbecue (můžeme samozřejmě i grill, či na pánvi), vložíme kuřecí prsa a za občasného otáčení necháme tak 12–15 min., dokud nejsou pořádně uvnitř provařená. Kuře nakrájíme na silnější proužky a smícháme spolu se salátem, krutony a přelijeme zálivkou. Pokud nemáme zálivku na Caesar, můžeme použít jakoukoliv jinou zálivku. Můžeme podávat spolu s křupavým chlebem nebo bagetou.
Porce kuřete opečeme na oleji, přidáme pokrájenou cibuli a česnek, osolíme, přidáme koření a podlijeme vínem. Dusíme do…
více o Kuře po myslivecku s rýží
Bílky a cibuli nasekáme nadrobno. Ostatní smícháme,ochutíme a přidáme cibuli s bílky.Namažeme na veku a posypeme třeba…
více o Vaječná pomazánka s hořčicí
Zprvu si zapneme troubu na 200°C .Pak si rozválíme těsto na tenký plátek, pak na dobře rozválené těsto položíme šunku a…
více o Šneci z listového těsta