Citronovou šťávu, med, hořčici a olej pořádně promícháme. Do každého kuřecího prsa uděláme 2 nebo 3 příčně hluboké zářezy a dáme do marinády, ve které necháme nejméně hodinu marinovat. Nejlépe je samozřejmě nechat přes noc v lednici. Rozehřejeme barbecue (můžeme samozřejmě i grill, či na pánvi), vložíme kuřecí prsa a za občasného otáčení necháme tak 12–15 min., dokud nejsou pořádně uvnitř provařená. Kuře nakrájíme na silnější proužky a smícháme spolu se salátem, krutony a přelijeme zálivkou. Pokud nemáme zálivku na Caesar, můžeme použít jakoukoliv jinou zálivku. Můžeme podávat spolu s křupavým chlebem nebo bagetou.
Do vlažné vody vlijeme olej, rozdrobíme droždí a směs necháme během asi 5 minut vzejít kvásek. Tento kvásek vlijeme do…
více o Bylinkový chléb v troubě
Vejce smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem a olejem. Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový puding a postupně…
více o Bezlepkový ovocný koláč
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE