Maso omyjeme, zbavíme tučných kousků a šlach a nakrájíme na kousky.
Mezitím si v misce připravíme marinádu smícháním všech uvedených surovin a promícháme s masem. Vložíme do lednice a necháme odležet nejlépe do příštího dne.
Na pánev dáme 1 lžíci oleje a směs rychle opečeme.
Hotové maso je krásně křupavé a nádherně voní.
Podáváme s brambory, rýží nebo chlebem a doplníme zeleninovou oblohou.
hřebíček, pepř, zázvor a skořici zalijeme 0,5l vody, uvedeme do varu a 5 minut povaříme. Poté odstavíme z plotny, ihned…
více o Orientální nápoj pro zahřátí
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do…
více o Vanilkovo-čokoládový dort